Cvičení kolem Vánoc+vyčerpávající info pro (teď už ne)kurz

Cvičení kolem Vánoc+vyčerpávající info pro (teď už ne)kurz

Jak se bude cvičit před a po Vánocích?

Čeká nás ještě poslední úterní a čtvrteční trénink. Naposled v letošním roce se tedy cvičí 21.12.2023. Tohle úterý (19.12.) se už cvičí dole v judosále a bude to první trénink, kterého se účastní letošní kurzisté a kurzistky (přijďte!).

V příštím roce začneme hned v úterý 2.1. (2024!).

Pro nově příchozí z kurzu ještě několik připomenutí a informací – cvičí se v úterý a čtvrtek od 19:00 do 20:30. Úterky jsou dole v judosále, čtvrtky jsou nahoře na pódiu. Sokol je spletitá budova, proto si vás budeme dole odchytávat, nebo počkejte na někoho (služebně) staršího a on/a vás tam dovede. Pro pohyb po sokole noste přezůvky, ať máme tatami čisté.

Po složení zkoušek na 6. kyu budete moct chodit i v neděli, kdy je trénink od 17:00 do 20:00. (Do 18:30 je trénink vedený, zbytek času je volná příprava.)

V průběhu času si také pořiďte kimona, ať se s vámi dá házet. Podle zvyklostí našeho oddílu noste, prosím, buď oddílová trička nebo jakákoliv jiná bílá (či světlá). Před cvičením odkládejte prsteny, řetízky apod., však vám to Smirek povídal.

Ohledně placení oddílových příspěvků budete během ledna osloveni milým emailem.

Kdybyste měli nějaký dotaz, neváhejte napsat na náš oddílový email info(zavináč)jujitsu.cz. Pro lepší přehled o novinkách a změnách se zaregistrujte k odběru newsletteru, nebo nás sledujte na facebooku (odkaz dole vpravo na webu).

Nezbývá než popřát bývalým kurzistům a kurzistkám co nejpříjemnější vplynutí do oddílu a všem klidný poslední týden před Vánoci a dále umírněné, aktivní svátky a…. odpočiňte si!